Lolke Boonstra

Familie is voor mij belangrijk. Van huis uit is dit ook met de paplepel opgevoerd. Van mijn vaders zijde houden we een neven en nichten reünie. Dit is ontstaan na het overlijden van mijn oma in 1965. Sindsdien komen de neven en nichten (met aanhang) elk jaar bij elkaar in de eerste week van september. Toegang tot deze bijeenkomst had je vanaf je zestiende jaar. Over deze reünie is een boekwerk gemaakt. Foto's van deze bijkomsten zijn wel gedigitaliseerd, maar (nog) niet beschikbaar via deze website. Eens in de zoveel tijd werd de reünie uitgebreid met de ooms en tantes en de (klein)kinderen van de neven en nichten. Momenteel vindt deze rreünie om de twee jaar plaats met de (klein)kinderen en de twee overgebleven tantes.

Al sinds mijn achste houd ik mij met het handbal spelletje bezig. Vanaf dat ik in Leide(n)(rdorp) woon is dat bij H.V. Saturnus. Daarvoor bij de Groningse studenten handbalvereniging "de Cirkeltijgers". En toen ik nog thuis woonde bij de niet meer bestaande vereniging H.V. Roden. Bij zowel Saturnus als de Cirkeltijgers was/ben ik actief als scheidsrechter. In april 2023 mocht ik de gouden fluit ontvangen van het NHV, de landelijke bond.

Een andere grote hobby van mij is fotografie. Ik ben nog op zoek hoe ik mijn digitale foto's weer beschikbaar kan maken via het Internet.

Andere fascinaties en hobby's zijn treinen, 1984 en The Internet.

Virtuele Wereld