Welkom

Dit is de website van de activiteiten van Lolke en Alida tijdens Serious Request 2011 in Leiden en Serious Request 2013 in Leeuwarden. Het is vooral een pagina om alle video beelden en geluidsfragmenten van onze acties te bekijken. Helaas zijn bijna alle links niet meer geldig. Ik hoop de foto's in ieder geval weer benaderbaar te krijgen.

Tijdens de mannenveiling heeft Lolke geboden voor Alida voor een date met Pieter Kosi, toenmalig fractievoorzitter van GroenLinks Leiden.

En natuurlijk ons hoogtepunt Het huiskamerconcert van Dazzled Kid in ons GlazenHuisNieuwLeyden. Hiervan heeft Dina Boonstra foto's gemaakt en zijn er audio- en video fragmenten.

Voor de audio fragmenten moet je op zoek naar de tijdstippen binnen een uur. Het eerste fragment is in het blok van 19:00 uur. Het begint op 49:30 na Twisting van Chuck Berry. Het tweede fragment is in het blok van 20:00 uur. Na Nine Cries van Demon Rice begint het op 48:00. Dan zijn er nog twee fragmenten in het blok van van 21:00 uur. Op 22:30 na de draaitelefoon en op 46:50 na Viva la Vida van Goldplay.

Tijdens Serious Request 2013 hadden we weer een huiskamerconcert gewonnen. Ditmaal van Mister and Mississipi. Wederom heeft Dina Boonstra foto's gemaakt. Dit maal is er 1 hyperlink voor alle audio en video van 3FM.

En in 2014 wonnen we een concert van Daimy Lotus, die plaatsvond bij ons thuis op de verjaardag van Ailda in januari 2015.